11. august 2014

Minu pere ja kool!

Paar päeva tagasi, täpsemalt 8. augustil helistas mulle Alice YFUst ja teatas, et mulle on pere. Vahepeal tekkis mul juba hirm, et ma ei saagi koos teiste VÕPidega 20. augustil ära sõita. Kuna ma lähen Michigani osariiki, siis pean ma ära täitma lehed oma füüsilise vormi kohta. Lisaks on sinna vaja ka perearsti allkirja, ehk ma pean jälle perearsti külastama. Ei jõua ära oodata, mis nägu ta teeb, kui ma jälle mingite ingliskeelsete paberitega tema kabinetti ilmun :D

Perekond Waddle/Pastor

Ema: Connie - project manager
Isa:  Timothy - operating partner
Vend: George (edaspidi Jake) (17)

Ma olen nende peres kuues vahetusõpilane ja esimene tüdruk, seega on see minu jaoks keerulisem, kindlasti ka George jaoks. Ma loodan, et me hakkame temaga hästi läbi saama. Hostemaga olen juba rääkinud ja selgus, et ma pean George edaspidi Jacobiks või Jake'iks kutsuma, sest George talle ei meeldi. Lisaks andis hostema ka Jake e-maili, aga juba esimesel korral kui kirja ära saatsin, tuli automaatvastus, et sellist kasutajat ei eksisteeri. Kirjutasin siis uuesti hostemale ja ta saatis uuesti ta gmaili, aga ka see ei eksisteerinud. Otsisin ta siis hoopis Facebookist ülesse (seekord juba Jacobi nime alt) ja saatsin sõbrakutse.

Mul ei ole hetkel ühtegi fotot oma perest, kuna hostema on töö pärast kodunt eemal. Enne lendu ehk ikka saan mõne pildi, sest see oleks väga veider, kui nad mulle lennujaama vastu tulevad ja mul pole õrna aimugi, millised nad välja näevad :D Hostema ütles ainult seda, et kui kohale jõuan, läheme me võibolla lühikesele reisile South Dakotasse, et hostisa külastada. Ta pidavat töö pärast palju reisima.

Elama hakkan linnas nimega Belleville. Kuulus on see koht maasikafestivalide poolest. Looduse poolest tundub väga ilus ja roheline. Suur pluss on ka see, et linn asub järve ääres. Ann Arbor on ainult 24km kaugusel ja Detroit 47km kaugusel. Googlemapsist vaatasin, et Detroidi lennujaamast koju jõuan kõigest 13 minutiga.





Peatänav


Park

Minu kodu on see punase hüüumärgi juures


Õppima hakkan Belleville High Schoolis, see on ka ainus keskkool Bellevilles. Hostema lubas uurida, kas mul on võimalik seal võrkpalli mängida - tryoutsid on tegelikult juba sel nädalal. Kool asub kodust teisel pool järve. Kooli värvideks on oranž ja must. Koolimaskotiks on tiigrid. Mulle on üldse jäänud mulje teiste blogisid lugedes, et tiigrid on USA koolides väga in värk.

Teekond kodust koolini



Raudselt eksin seal ära

Kõigest 9 päeva veel.. 

2 kommentaari:

  1. midaaa, kui mõnus, et su perel mingi ala jõe ääres on! :D pead palju pilte kindlalt saatma hakkama!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jaa, ma ise olen ka sellega väga rahul :) Annan endast parima :D

      Kustuta