19. august 2014

Viimased tunnid Eestimaal

Alles oli 8. august 2013 ja ma läksin valimispäevale, sees keeras hullemini kui tivolis. (tegelikult pole üldse põhjust karta) Ning nüüd on jäänud ainult 2 tundi ja ma pean hakkama lennujaama poole sõitma. Aeg läheb ruttu. Mulle pole see ikka veel kohale jõudnud, et ma lähen paari tunni pärast Eestist minema ja mitte nädalaks-kaheks, vaid kümneks kuuks..

Viimastel päevadel olen ma mõelnud, kui palju mul on tegelikult vedanud, et ma saan täna ära lennata. Meie USAkate grupist jääb lausa 4 tükki maha, kuna neile pole pere leitud. USAs on perede leidmine alati probleemiks olnud, aga kunagi pole see nii palju eestlasi puudutanud. YFU USA kodulehelt saab näha õpilasi, kellel veel pere pole ja no täiesti lõpp, kui palju neid sakslasi on.

Kes oleks osanud arvata, et 3 aastat hiljem täitubki


Pakkimine

Eile alustasin lõpuks ka pakkimisega ja nii umbes pool tundi tagasi lõpuks lõpetasin. Kohver kaalub ainult 15kg (lubatud on kuni 23kg), mistõttu otsustasin talvejope ka juba kaasa võtta. Käsipagas on 7kg. Väga lihtsalt läks see pakkimine, ma kartsin hullemat.


Kingitused perele + leib

Ema tegi täna punasesõstra pisarakooki - nime poolest väga õige ajastus

2 kommentaari:

  1. Ahh, ma olen ise Usas juba 6 aastat elanud ning just yksp2ev r22kisin enda emale, kuidas ma ta pisarakooki igatsen ning nyyd sinu pilti vaadates ila tilgub:D ning punased s6strad are my favoriteee!
    Ilusat vahetusaastat sulle!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hehe :D Väga lahe, mulle ka meeldivad täiega punased sõstrad. Aitäh :)

      Kustuta