14. detsember 2014

Nädalavahetus

13.12.14, laupäev

Hommikul magasin kaua. Siis kui ülesse tõusin sõin juustuvõileiba musta leivaga :) Oleks juust ka olnud nagu Hollandi leibjuust või midagi sarnast, oleks olnud super!

Kohe hommikul oli selline tunne, et tahaks kogu päeva kodus veeta, pole vaja kusagile minna. Nii ma siis olingi oma toas, arvutis ja lisaks ka õppisin.

Pärastlõunal tahtis hostema Walmarti minna ja küsis, kas tahan ka kaasa minna. Kuna mul oli kooli paberitele uusi mappe vaja, siis läksin kaasa. Enne Walmarti käis hostema apteegist läbi. Sel ajal, kui ma teda autos ootasin, saatis Jenny sõnumi, et kas tahan kirikukontserdile minna. Kuna kellaaeg sobis, siis nõustusin.

Peale Walmartis käiku kiirustasime ruttu ühe söögikoha drive-in'i, tellisime toidu ja sõitsime koju.
Jõudsin ilusti söödud ja poole 7 paiku tulidki Jenny hostema ja Zoega mulle järgi.

Kontsert toimus Bethany Bible kirikus, seal samas hoones käib Zoe lasteaias ka. Kontsert ise oli ilus. Alguses laulsid lasteaialapsed, hiljem täiskasvanud. Palvetamist oli päris palju, lisaks pidi ka publik mõnda laulu kaasa laulma. Koor oli väga heal tasemel. Kokku kestis üritus tund ja 30minutit, aga see aeg läks väga ruttu.

Walmartis hostema oodates oli igav ja otsustasin jõuluvanast pilti teha



14.12.14, pühapäev

Hommikupoolik oli tavaline nagu ikka. Veidi skypesin empsiga ja rääkisin Mammuga.

Pärastlõunal läksime hostema ja Jennyga spordikeskusesse. Hostema läks alguses jõusaali, meie Jennyga aga kohe basseinidsesse. Mõnus pühapäevane pärastlõuna oli, une ajas täiega peale hottubis või ''jões'' olles.

Tagasiteel sõitsime ühest naabruskonnast mööda, et jõulutuledes maju näha. Sellepärast tulime tagasi sellist teed pidi, kus polnud ühtegi maja ja me nägime täiega palju kitsesid.

Jep, Jenny võttis telefoni kaasa. See ehitis (ei tule paremat sõna meelde) seal paremal tuletas meelde Jurmala veeparki, sest minu meelest on seal samasugune (üleval suur tünn mis täitudes ümber läheb jne)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar