17. veebruar 2015

Long week no see

Kooli jõudsin tol nädalal ainult üheks päevaks, ülejäänud ajast olin haige.
Valitsuse tund tundub päris hea, õpetaja tundub ka tore. Ainuke miinus on see, et ta andis mulle miljon töölehte, mis nemad on juba ära teinud ja nüüd pean mina järgi tegema.

Inglise keele õpetajat ka ei näinud, tol päeval oli järgmine kirjanik kohal.

Tervis ja heaolu õpetaja on muideks Lätist pärit. Küsis ükspäev, et kus ma täpsemalt seal Saksamaal siis elan. Ütlesin, et ma pole Saksamaalt.. :D Kuna ta vastu (nagu kõik) AAAA NII HUVITAV, kuigi endal pole aimugi, siis muidugi küsisin tüdinud häälega, et kas te teate kus see asub? Seejärel siis teataski, et ta lätlane ja et Eesti seal Baltiriikide juures või üks nendest. Sain teda siis harida ja öelda, et Läti täpselt meie all.

Neljapäeval läksime peale kooli hostemaga välja sööma. Midagi erilist polegi sellest rääkida, aga kuna paar pilti tegin teel sinna, siis mõtlesin kirja panna.

Pole kõige kvaliteetsem pilt, üritasin nii teha, et keegi aru ei saa :D Niimoodi vaadates ütleks, et pole vahet eelmise kooli bussidega



Viimasel ajal igale poole kuhu ma lähen - alati tellin strawberry lemonade


Reedel läksin hostema ja hostõega Chelsea linna, ühte mängumajja. Nimeks oli sellel kohal TreeHouse. See ongi siis lastele selline sisemängumaa.


Südamekujulisi tarretisest südameid müüdi

Laupäeval ehk sõbrapäeval tulid õhtupoole Sophia nö vanaema ja vanaisa siia ning sõime kõik koos õhtusööki ning torti.


Pühapäeval käisime ostukeskuses. Ühes joogikohas küsis müüja minult kas ma olen rootslane. Juba teine kord - not bad.



Esmaspäev möödus põhiliselt kodus. Mingi hetk otsustasin Meijerisse kõndida, sest liimipulka oli vaja. Päris pikalt olin ära, sest Meijer ju suur ja võtsin vabalt, käisin pea et kogu poe läbi.
Mul on see nädal vaheaeg muideks, minu kooli mingisugune kiiks. Ainult minu koolil, vähemalt lähiümbruses, on kevadel kaks vaheaega.

4 kommentaari:

  1. Ee.. Võibolla juba räägitud teema, aga huvitab just need koolibussid. Et kui tunnid läbi, siis kuidas teate, mis koolibuss, mis suunal sõidab? :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kui ennast kooliõpilaseks taotled, siis nad ju teavad kus sa elad ja seega määravad sulle ka bussi. Bussidel on alati numbrid peal, mitte need ukseaugu üleval, vaid tavaliselt aknal on paberisildid numbriga. Uue kooliga on tegelikult juhtunud, et mõni päev ei olegi sinu numbriga bussi, siis peab bussijuhi järgi vaatama.

      Kustuta
  2. Nii vahva on sinu blogi jälgida, sest ma elasin eelmisel aastal samas piirkonnas ja enamus kohad on tuttavad ja läbi käidud endalgi. Nüüd, kui ma lugesin, et sa Chelseasse sattusid, siis appi - ma elasingi täpselt seal! :D Aga hästi palju edu sulle vahetusaastal!!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oh kui lahe! Ma lugesin küll su blogi eelmine aasta, aga eks see ole nii, et kui ise veel USAs pole, siis väga need linnad ja asukohad meelde ei jää (vähemalt minul) :D
      Aitäh!

      Kustuta