25. august 2014

24-25.08.14 Kool / Ujumine

25.08.14

Päev algas sellega, et Jake ja hostema panid istumiseks laudu paika ja mina tõmbasin umbrohtu kivide vahelt. Jake ütles, et kui tema peaks sattuma põrgusse, siis rohimine on tema põrgu, aga mulle just meeldib see töö.

Natukese aja pärast tulid Jade, Amber ja nende vend koos emaga siia. Stevi oli ka koos nendega.  Jade valmistas sidrunimahla ja meie kaunistasime oma joogitopse, et pärast enda oma ära tunneks.

Nii umbes tunni pärast hakkas rahvas jõudma, meid oli kokku ikka päris palju. Alguses sõime, siis käisime järves ujumas. Poisid hüppasid kõrgelt sillalt alla, alguses jalgpalliga nii et pidi õhust palli kätte saama. Hiljem isegi selle palliga, millega väiksed tavaliselt ringi hüppavad. (hüppepall?!) See oli väga naljakas. Ma suutsin ka lõpuks julguse kokku võtta ja hüpata. Hostema küsis ühe poisi, Jacobi, koos minuga hüppama, et nii hirmus poleks :D Nüüd olen nagu hostema, ehk saan vähemalt öelda, et olen sealt alla hüpanud.

Hiljem kutsus see sama poiss kõiki võrkpalli mängima. Meil on naabriks 13-aastane tüdruk Trudy ja tal on võrkpalli võrk hoovi peal. Seal me siis mängisime, mingi hetk tuli Trudy ise ka sinna, siis oli natukene naljakas, et a jou, tahad ka mängima tulla v?

Õhtul seitsme paiku läksime tüdrukutega (Jade, Amber, Stevi) Frosty Boy'sse, sest neil oli seal oma ujumistiimi tüdrukutega kokkusaamine. Ma läksin kaasa kuna otsustasin, et liitun ujumistiimiga. Väga palju meid seal polnud. Treener tuli ka sinna koos oma väga väikese beebiga. Ma pole reaalselt varem nii väikest titte näinud.

Tagasi tulles olid kõik veel siin. Väljas oli juba hämar ja kõik hüppasid jälle vette. Amber ja Stevi otsustasid riietega sisse hüpata, mina sellega kaasa ei läinud. Küll aga tõmbasid nad Jade kaasa, tegelikult Nate pidi teda seljatagant lükkama, aga siiski :D

Ma üritan millalgi kodust ka natukene pilte teha



25.08.14

Üheksa ajal koputas hostema mu uksele ja küsis, kas ma tahan tema ja Jakega ülikooli kaasa minna. Ma otsustasin minna. Tegelikult on Jake senior, aga mingit tundi mis ta võtta tahtis, et keskkool ära lõpetada, oli meie koolis väga kerge variant ja seega otsustas ta selle tunni ülikoolis võtta. Ülikoolilinnak oli ilus ja suur. Hostema arvas, et äkki ma otsustan Ameerikasse ülikooli ka tulla, aga ma tean juba praegu, et seda ei juhtu. 10 kuust siin mulle täitsa piisab, vähemalt praegu arvan ma nii. Mitte et mulle siin ei meeldiks, ma lihtsalt ei elaks seda üle kui oma perekonda nii kaua ei näeks :D


Eastern Michigan University



Tagasiteel käisime Taco Bell'i dirve-in'ist läbi. Kodus sõime ruttu oma söögid ära ja siis suundusime hostemaga kooli. Poole tee peal tuli talle meelde, et täna tehakse ju minust pilti ID kaardi jaoks. Ma mõtlesin, et okei, las olla mul siis krunn peas ja topipaelad ei olnud ka tegelikult 3 sõrme laiused. Siis tuli talle meelde, et seda pilti kasutatakse ka aastaraamatus. AGA me ei pidanud siiski tagasi minema, sest seda pilti saab uuesti ka teha, ehk täna tegin ma pildi ainult ID kaardile. Täna oli koolis veel hullem järjekord kui tookord, ulatus lausa õue välja.

Kui pilt tehtud sai, saime veel ühe mu õpikutest kätte ja siis näitas hostema ära, kus mu klassid on. Oma kappi ma veel ei tea.



Valitsuse tund toimub siin

Lauluklass





Ma jäin pärast seda veel kooli, täpsemalt ujulasse. Täna oli päev kui saime oma võistlustrikood kätte. Lisaks proovisime soojendusdresse. Ma mõtlesin, et neil on täna lihtsalt tavaline trenn mida ma vaatama lähen, aga ei, täna olid juba võistlused teiste koolidega.
Kui nad sooja tegid, tundus see juba raske, kuna nad ujusid väga palju pikkusi järjest. Nii paljudega kui ma täna rääkisin, siis nendest kõik ütlesid, et alguses pidigi raske olema.

Ei ole just kõige parem pilt

Jake ja hostema tulid ka seda võistlust vaatama. Kuna homme hommikul arvatavasti kella 8-10 on trenn, siis pidime me mulle veel trikood ostma minema. Kooli ajal on meil vähemalt üks kord nädalas ka hommikul poole kuue paiku trenn. Sounds great.. :D Pärast seda sõitsime Wendy's drive-in'ist läbi ja tulime koju.

Selletõttu, et õues on soe ja toas on konditsioneeride pärast jääkülm, olen ma omale köha saanud. Loodan, et asi läheb öö jooksul paremaks, sest ega ujumine seda küll paremaks ei tee, pigem hullemaks.

2 kommentaari:

  1. korralik colgate oled ju sellel õpilaspiletil v asjal :D ja siiski huvitab .. kuidas nad su nime hääldavad ?! :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. :D Töötlesid vist jah seda veidi. Ja tavaliselt olen Uula, mõni on imekombel täitsa hästi hääldanud.

      Kustuta