2. juuli 2016

1.07-2.07.16

1.07.16

Pärast hommikusööki läksime lastega õue. Nad tahtsid oma ratastega sõita. Läksime jälle järve äärde, kuna seal on mänguväljak.

Nii naljakas, et eelmine päev Kardashianide seriaali vaadates just rääkisin Jennyle, et tahaks Kylie huulepulka tellida ja siis samal õhtul vaatas Jenny oma snappi (tal on kogu see Kardashianide punt snapchatti lisatud) ja Kylie teatas oma snapis, et järgmine päev tuleb tal uus punt?! neid huulepulki müüki. Kes pole kursis, siis alati on nii, et need tulevad müüki ja need on minutitega läbimüüdud. Ja loomulikult reedel täpselt kell 13:00 olime läpaka ees ja tellisime endale ka.

Mingi aeg skypesin empsiga ja kohe peale seda läksime bowlingut mängima. Esimese mängu võitsin mina! Teise juba kahjuks King Jenny. Tagasiteel sõitsime mu esimese hostema maja juurest läbi.






2.07.16

Ärkasime kell kaheksa. Hommikusöögiks sõime pannkooke Nutellaga, yumm. Äratus oli nii vara, sest me läksime spordikeskusesse - LifeStyle Fitness Gold. 
See koht on lihtsalt AMAZING. Seal on niiii palju erinevaid masinaid, lisaks saab seal ujuda, torudest alla lasta, saunas käia, rühmatreeningutesse minna. Pluss on seal ka välibassein koos nende puhketoolidega jms, ehk siis see näeb välja täpselt nagu hotellid soojal maal :D 
Ja mis kõige parem - me saime Jennyga tasuta kahe nädala membershipi. Ameerikat lihtsalt peab armastama, Eestis poleks selline asi kunagi võimalik.

Rona läks rühmatreeningusse ja meie proovisime erinevaid masinaid. Homme lähme rühmatreeningusse.

Pärast treeningut käisime Targetis shoppamas. Sealt edasi läksime Sam's Clubi mis on siis toidupood, kus müüakse kõike hulgi.

Tagasiteel sõitsime mööda autost, millel oli taga kleepekas - Trump, president 2016. Uskumatu, et ikka eksisteerib neid inimesi, kes tema poolt hääletavad.

Õhtupoole oli jälle naabritüdruk Chandler siin, ta sõi meiega õhtust ka.


Jennyle meeldib see koerafilter


Ja ma lihtsalt pean mainima, et täna on teine õhtu, kui keegi laseb väljas rakette. Juba teist korda käis selline pauk, et lausa autode signalisatsioonid läksid tööle. Paljud tähistavad vist juba iseseisvuspäeva.
Täna päeval näiteks nägime autoga mööda sõites, et ühel naabril toimus 4th of July pidu. Isegi puud olid ära kaunistatud.

Ja need samad naabrid hakkasid ka rakette laskma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar