13. detsember 2014

12.12.14 Community christmas party

Reedel kella nelja paiku läksime Rona ja Jennyga John F. Kennedy põhikooli, kus toimus vaesematele peredele mõeldud jõulupidu. Ürituse eestvedajaks oli Northline church ning meie olime seal siis kui vabatahtlikud.

Me arvasime, et üritus algab varem, sellepärast läksime varem kohale ning meil polnud alguses väga midagi teha. Istusime Jennyga ruumis, kus pärast pilte tehti ning rääkisime juttu. Selles klassis olid täpselt sellised lauad nagu filmides.
Hiljem rääkisin ühe mehega juttu, küsis minult palju küsimusi. Üldse saime Jennyga paljudega rääkida, kõik tutvustasid ennast jne.

Lõpuks oli aeg kõikidel vabatahtlikel koguneda. Kuna see üritus kiriku korraldatud, siis kõigepealt palvetati ja alles siis jagati kätte ülesanded.

Ka peale ülesannete kätte jagamist polnud meil algul väga midagi teha, sest peresid veel polnud. Lasime siis endale väiksed näomaalingud teha.

Vabatahtlike ülesandeks oli perekondi igatepidi teenindada. Viisid neile sööki/jooki lauale. Spordisaalis tegelesid lastega, viisid nad näomaalingusse või läksid batuudile kaasa kui laps soovis. Kohal oli ka kloun, kes lastele õhupallidest igasugu loomi/mõõku meisterdas. Lisaks nagu enne mainisin, oli ka pildistamiseruum, kus üks vabatahtlikest perekondadest pilte tegi.

Mingi hetk kui niisama ringi kõndisime Jennyga, tuli meie juurde üks poiss ja tutvustas ennast. Mäletan ainult ta perekonnanime - Kirby. Hiljem kui üks naine lastele muinasjuttu luges ning meil nö vaba aeg oli, siis istusime ka kolmekesi laua taga ja rääkisime juttu. Üks tüdruk tõi meile veel pizzat. See oli nii hea, kindlasti ka sellepärast, et me polnud ju ise midagi söönud.

Peo lõpus tuli lastele loomulikult ka jõuluvana. Ma küll ise seda hetke ei näinud, kui jõuluvana neid pakke jagas.


Päris palju kinke






Esimene pilt, mis Jennyst tegin on see paremal. Appi kuidas me naersime. Jenny: ''Said hea pildi v?'' Ja siis ma näitan talle neid jalgu.. :D :D :D

Jõuluvana

Jenny - inimene, kes on võimeline tegema miljon erinevat liigutust/näoilmet. Ma tõesti ei mäleta, mida Kirby ütles, aga kindlasti polnud see nii hull kui võiks arvata Jenny nägu vaadates :D

:D

Siis kui asju kokku pandi, aga meie ikka juttu rääkisime

A church where people matter - oojaa, mind pani mõtlema, et kust see kirik nii palju raha küll saab. Kindlasti on enamik annetused.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar