6. detsember 2014

4-7.12.14 Laat & nädalavahetus

Enne kui lugema hakkate, võite taustaks mängima panna selle video SIIN Tunnis istudes oli ikka väga raske tõsiseks jääda, vahepeal pidin isegi kinni panema, et kõva häälega naerma ei hakkaks.


4.12.14

Esimene tund oli Saksa keel. Ootasime ja ootasime õpetajat seal koridoris, aga ei tulnud. Lõpuks lasi Hispaania keele õpetaja meid klassi sisse ja helistas telefoniga kellegile. Minutiga oli turvatöötaja oma erkoranzi särgiga kohal. Ega ta kaua ei pidanudki meid valmama, varsti tuli juba asendusõpetaja ka. Asendusõpetaja ei jõudnud veel mahagi istuda kui teine turva juba meie klassinimekirjaga tuli.
Mind hämmastas kui kiiresti info liigub nii suures koolimajas ja kui kähku vajalikud asjad ära tehakse. No turvadel on küll raadiosaatjad, aga see selleks, mõtlema pani ikka.

Valitsuse tunnis juba eelmine päev alustasime grupitööga, mida võib ka üksinda teha. Mina loomulikult valisin viimase variandi. Õpetaja andis meile tööjuhendi ka ja siis pidimegi tööle asuma. Mina siis küsisin, et kas võin minna ESL naise juurde (nüüd ma lõpuks tean ka, mis see tähendab ''English second language'')
Õpetaja loomulikult lubas. Läksin siis tema juurde, kohale jõudes istus üks tüdruk Jennyga ka seal. Jenny siis kurtis, et tema on ka üksi ja ei oska seda kuidagi teha, et äkki me võiksime grupp olla :D Meie arvates pole ju see mingi probleem, et temal on valitsus esimene minul teine tund.. Võime ju öelda, et koos tegime ESL naise juures.

Peale kooli jõudsin ainult veidi kodus olla kui Jenny oma hostemaga mulle järgi tuli. Käisime siis Craft Clubi jaoks lõnga ja nööpe ostmas.
Kuna selle poe kõrval oli ka teisi poode, siis läksime ka DSW ja Kohls'i. Enne kui ära hakkasime minema, helistas mu hostema ja ütles, et ta läheb Kohls'i. Ootasin siis hoopis tema ära ja kuna Jenny hostemal oli kiire ja Jenny tahtis veel ühte poodi minna, siis jäi ta hoopis meiega.

Käisimegi siis Meijer'ist läbi, kust Jenny lõpuks tavalised valged kruusid leidis. Seal samas poes jagati ka tasuta juustunuge, nüüd on meil Jennyga ilusad juustunoad :D

Minu maja juures pidime autos ootama kuni ratastoolis õpilane bussist välja tõsteti. Väga suured turvanõuded ikka, mulle ei jõudnud kohale miks meie pidime seisma jääma.

Jenny naabruskonnas oli väga uhkelt ära ehitud maja

Kohe eelmise kõrval oli selline, veidi tagasihoidlikum


5.12.14

Ma olen varem ka maininud, et inglise keele klassis on poiss nimega Jacob. Ta on selline tore poiss, kõikidega saab hästi läbi. Ja mulle ütleb ta igakord sellise laheda häälega kas lihtsalt Ulaaa või Ulaa manganda. Toopäev ütles mulle lõpuks, mis see Ulaa manganda ka tähendab - friends between nations.

Peale kooli tulin koju teadmisega, et lähme hostemaga kusagile jõulutulesid vaatama. Kuna tal aga võttis auto paranduses kauem aega kui olime arvestanud, siis jäi see ära.

Selle asemel sain hoopis Jennyga Ann Arborisse kaasa minna. Käisime ühel laadal ning hiljem laada kõrval asuvas suures poehoones. 

Me jõudsime piisavalt vara kohale, mõni pani alles oma tavaari välja. Oleks hiljem jõudnud, siis poleks elusees ruumi olnud pilte teha.
Laat ise oli huvitav. Toit oli ainult Saksamaale omapärane. Paljud müüjad olid ka Saksamaalt pärit. Jenny hostema ütles, et Ann Arboris elab väga palju sakslasi.
Laada kõrval olid pisikesed lõkked, mille juurde oli pandud kott s'more' de jaoks vajaliku nänniga. Loomulikult tegime neid ka endale.

Hoone oli väga huvitav: esimesel korrusel poe keskel asus toidupood. Seal oli palju Saksamaalt pärit toite/toiduaineid. Hoone ühes nurgas oli juuksurisalong, teises kohvik ja kolmandas selline meisterdamisasjade pood, See meisterdamisasjade pood oli ikka tasemel, loodetavasti satun kunagi veel sinna.
Teisel korrusel oli igasuguseid pudi-padi poode.








Ühe telgi all andsid noored kontserti


Jätsin noored ka peale



Jõuluvanaga ikka ka üks pilt :)

Sissepääs hoonesse


Pole elusees nii palju erinevaid ümbrikke näinud kui meisterdamisasjade poes

Hästi palju oli selliseid kaarte ka

6.12.14

See oli päev, mil käisime õpilastega kes õpivad saksa või prantsuse keelt Frankenmuth'is. Kuna enamus pilte tegi Jenny, (ta laenas oma hostema head kaamerat) siis teen postituse sellest kui pildid saan.

7.12.14

Hommikupoolikul ei teinud väga midagi erilist, oma tuppa panin näiteks jõulutuled ülesse.

Hiljem tahtis hostvend emaga ühte poodi minna ja ma läksin siis kaasa. Kuna Jennyl polnud kodus midagi teha, siis võtsime tema ka peale.

Pood, kuhu ta kõige rohkem minna tahtis, oli kinni. Lisaks tahtis ta ka BestBuy'sse minna, meie Jennyga sinna minna ei tahtnud ja selle asemel lõime Targetis aega surnuks.


Sest Targetis oli Starbucks

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar