11. oktoober 2014

6-8.10.14 / Pumpkin facotry & Ujumine

6.10.14

Nädal hakkas loomulikult kella poole kuuese trenniga. Selg oli ratsutamisest jõhkralt valus, poleks uskunudki, et nii valusaks läheb.

Saksa keeles vaatasime youtubest sellist seriaali nagu ''Extra''. Saksa keele tund meeldib mulle kõige rohkem, sest me mängime seal hästi palju sellisi õpetlikke mänge jms, et keel paremini selgeks saada.

Peale tunde uuesti ujuma minnes oli seal kohal juba ka fotorgraaf - nimelt oli meil ujumistiimi pildistamine. Ma tegin individuaalse pildi ka, sest kõige odavam pakett sisaldas ka seda fotot.

Kriminalistika tunnis tegime testi ja igaüks saatis sellega automaatselt õpetajale vastused - klicker, nagu nemad neid kutsuvad

Inglise keele tunnis käisime arvutiklassis ja tegelikult mängis ta väikestele tüdukutele mõeldud mängu, mis kahjuks pildile ei jäänud. See mäng, kus neiu on tööl ja peab a'la küüsi, ripsmeid värvima või sõnumi saatma ja teatud aja tagant kõnnib ülemus mööda, kellele vahele ei tohi jääda. Te tahtsite kindlasti seda teada eks :D


7.10.14

Koolipäevast midagi meeles ei ole. Peale kooli olid ujumisvõistlused meie koolis.
Alguses oli kavas kirjas, et pean ujuma 50m ja 100m, aga kuna treener ütles mulle ennem, et pean ujuma ainult 50m, siis parandas ta selle vea ära.
Minu ajaks oli 39:73.

100m ei tahtnud ma ujuda sellepärast, et meil on selline tamp peal kogu aeg ja ma olen nii füüsiliselt kui ka vaimselt sellest kõigest nii väsinud.

Pildid sellest võistlusest, kust osa ei võtnud oma haiguse tõttu:


Enne soojendust väike energiaring, kus tavaliselt mingeid ergutuslaule karjume

Soojendus

Hümn


8.10.14

Peale kooli oli nagu alati ujumine, peale seda tuli Jenny hostisa meile järgi ja läksime Jenny juurde. Jennyl on nii armsad hostõde (Zoe) ja -vend (Henry). Kohale jõudes vaatasid nad telekast multikaid. Nad olid lihtsalt nii nunnud, istusid seal ja vaatasid vaikselt, ise nii pisikesed.

Jenny juures sõime õhtusööki ja peale seda läksime Pumpkin factory'sse. See on siis koht, mida üks pere üleval peab ja see on avatud ainult Halloweeni hooajal. Põhiliselt on see mõeldud väikelastele. Näiteks saavad nad erinevatel atraktsioonidel käia (nagu mänguväljak), loomi vaadata või heina sees hüpata. Käisime kõik koos ka kastiga sõitmas?!. Sõitsime ümber maisipõllu. Ilus oli, tegin taevast paar pilti ka.

Enne koju tulekut käisime Frosty boy's jäätist söömas.






























Nad olid nii nunnud, et lihtsalt pidin pilti tegema


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar